петак, 12. фебруар 2021.

Poziv Predsednicima enigmatskih klubova

POZIV

predsednicima enigmatskih klubova i sekcija, Sretenu Periću (ES Izazov), Krsti Ivanovu (EK Bor), Voji Dodevskom (ES Valjevo), i Miroslavu Lazareviću (ED Nova Zagonetka)

Pozivam Vas da glasate za Predlog EK Piramida, da se Izborna skupština Enigmatskog Saveza Srbije održi onlajn putem (da glasanje bude putem imejlova).

Trenutno imamo 3 kluba-sekcije koji su glasali za predlog EK Piramida, a to su:

EK Piramida, EK Srem i UE Vuk Karadžić.

Potrebna su nam još 2 glasa, i nadam se da ćemo uspeti da ih dobijemo od Vas.

Predlog EK Piramida je sasvim korektan i ispravan što se tiče bezbedonosnih mera, sedite kod kuće i glasate putem imejl. Kako imamo 57 članova ESS-a sa pravom glasa, ovo bi bilo najmasovnije glasanje za novog Predsednika ESS-a.

Za to vreme aktuelni Predsednik Željko Dimović najavio je sastanak Predsedništa u utorak (16.2.), ignorišući sve bezbedonosne mere (jak medicinski radnik) samo sa jednim ciljem DA SE IZBORNA SKUPŠTINA NE ODRŽI da bi on mogao i dalje da ostane Predsednik, ali bez glasanja. Boji se glasanja jer zna da nema nikakve šanse ako se bude glasalo. Zato ako želite promene, da se izabare novi Predsednik (koji neće biti Željko Dimović) podržite predlog EK Piramida.

OČEKUJEM VAŠ GLAS

Predsednik EK Piramida, Mile Janković

Нема коментара: